Har du spørsmål til tannlege i Polen ? Ring oss. Vi snakker norsk +47 90126362

IMPLANTIS tannlegesenter tilbyr tannbleking med BEYOND ™ Polus ™ akselerator (lampe) som brukes i mer enn 100 land over hele verden. Denne lampen sammen med Premier ™ tannblekingsystem har fått den beste karakteren 5+ samt 98% positive vurderinger av kliniske tilfeller fra the Dental Advisor verdens mest kjente institusjon for vurdering av dental produkter. Produktene har også mottatt Editors Choice Award-pris (utgivers pris) og ble tidenes høyest rangerte system for bleking. Alle prisene ble gitt på grunnlag av kliniske studier av tilfeldig utvalgte pasienter i USA.

Lampen BEYOND™ Polus™ er basert på ny teknologi – Lett Bridge ™, som er en kombinasjon av halogen lys med LED-lys samt spesielle optiske filtre, noe som eliminerer all skadelig varme samt ultrafiolett og infrarød stråling.

Tannbleking, tannlege i Polen


Bleking ved bruk av BEYOND Polus ™ lampe er helt trygg, noe som er bekreftet med fravær av komplikasjoner. Bleking ved bruk av BEYOND Polus ™ lampe er utført av en kvalifisert tannpleier under tannleges tilsyn. Det er verdt å merke seg at tennene etter bleking blir mer utsatt for „absorbering av” stoffer som gir misfarging enn før behandlingen. Vedlikehold av resultatet avhenger først og fremst av pasientens livsstil. Effekten varer i gjennomsnitt i to år.

Bleking med denne nyskapende og effektive metoden gir hvitere, lysere og friskere tenner på kun 40 minutter!

Bleking foregår i fire trinn

  • Tannbleking på IMPLANTIS begynner med at tannlegen sjekker munnhulens tilstand og fastslår hvilken farge pasienten har på tennene ved hjelp av en fargeskala.
  • Deretter vil en kvalifisert tannpleier på overflaten av en eller flere tenner, påføre en spesiell blekegel som inneholder stoffer som øker effektiviteten av bleking samt vestentlig reduserer følsomheten i tennene.
  • Blekegel aktiveres av lys fra lampen. Lyset som stråles av akseleratoren BEYOND Polus ™ gjør at blekegel passerer gjennom emaljen til dentin mye raskere enn ved andre blekingsmetoder. Synlig misfarging er brutt ned i mindre deler og oksidert.
  • Pasienten nyter effekten av bleking – ved hjelp av en fargeskala sammenligner vi den nye fargen på tennene med fargen fra før behandlingen

Bleking pris – 1930 NOK

Tannbleking Hos Tannlege


Alle ønsker å ha hvite og fine tenner. Dette fører til bedre selvtillit og velvære. Det er dessverre lite å gjøre for å unngå misfarging. Misfargede tenner er vanlig. Her er det kaffe, te og røyk som er verstingene. Med moderne blekingsmetoder kan en heldigvis få tilbake sitt hvite smil.

Dental Sense utfører tannbleking på en skånsom måte. En får 2-3 ganger lysere og hvitere farge på tennene av en slik behandling, men dette kommer av på kostholdsvanene dine. Etter fylt 16 år kan en gjennomføre tannbleking.  

Hvor hvite blir tennene etter bleking?
Hvor hvitt det blir avhenger av din egen tannfarge fra naturens side, hvilken type misfarging som er i tennene, alder, m.m. Noen er engstelige for at resultatet skal bli unaturlig/kunstig hvitt; det gjør det ikke, og du kan når som helst avslutte behandlingen. Den kan også forlenges om du ønsker det, da noen vil behøve lengre behandling for å fjerne all misfarging.
Hvor lenge varer effekten av blekingen?

Det varierer fra person til person hvor fort tenner tar opp ny misfarging. I gjennomsnitt varer en full blekebehandling 3-5 år. Hvis du er ekstra flink med vedlikehold kan det vare enda lenger. Godt vedlikehold vil innebære daglig grundig rengjøring. Bruk gjerne tannkrem som anbefales etter en slik behandlingen. I tillegg regelmessig besøk hos tannlegen for rens og tannpleie.


Kan alle bleke tennene?
I noen tilfeller er ikke bleking tilrådelig, for eksempel dersom emaljen er veldig tynn, du har svært lyse tenner fra før eller hvis tennene er skadet på en måte som har medført fargeforandring fra innsiden.

Tannblekingsmetoder
På Dental Sense utfører vi behandlingen av markedets beste blekingsmiddel (Opalescence). Dette gir fantastiske resultater og er helt trygt. Vår klinikk bruker disse metodene:

Bleking med Opalescence Boost

Behandlingen utføres hos tannlegen ved bruk av  Opalescence Boost gel. Dette gir et hvitt smil, og behandlingen tar en times tid. Blekingen skader ikke på emaljen, grunnet sin naturlige pH (7,0).  

img 01 tannbleking tannblekingsett
Close Menu